Vele collega’s hebben zich inmiddels gemeld voor het innovatiefestival over Gezondheid en Technologie in Eindhoven. Jij nog niet? Lees dan hieronder waarom je op vrijdag 14 juni bij Fysio-Xperience wilt zijn.

1 Leer van experts uit de wetenschap, het vakgebied en bedrijfsleven. Jelle Heisen van de Movement Academy, Aarnout Brombacher van de TU/e, Corelien Kloek van Dorien van Ginsel van FysioFutureLab en tal van docentonderzoekers van de hogescholen Fontys, Zuyd, Utrecht, HAN, expertisecentra EIZT, Maartenskliniek…te veel om op te noemen. Kijk hier naar de werkelijk unieke line-up!

2 Laat je inspireren door de routes academie, revalidatie en gezonde leefstijl. Trends komen langs: wearables, e-Health, Virtuel Reality, Big Data, maar ook: hoe monitor je verantwoord hardlopen, de patiënt thuis, lage rugpijn of beweeggedrag na een beroerte? Kijk hier naar het programma (en blokkenschema).

3 Ontdek de nieuwste technieken op het Xperiencelab: meet en versterk je body of voorkom blessures met innovatieve analyses, hoe leuk is het Theater van de Chronische Pijn, proeftuin mee met Health Tech Yard: hoe blijf je fit met iets simpels als een bank of stoel? Of combineer sport en spel met het spannende Exodus Burned. Dat is geen geen science fiction meer, maar science fact!

4 Ontmoet je collega’s in een ontspannen festivalsfeer. Dat is toch wel een belangrijke factor. Innovatie kan immers niet zonder kennis delen, samen werken, denken, doen en doorzetten. Maak er een teamuitje van, lach mee met de geestige dagvoorzitter Suzanne. Geniet van de bytes & beats. Move your body & mind!

O ja, als bonus verdien je ook nog eens 5 accreditatiepunten voor het kwaliteitsdeel. Dus grijp je kans en schrijf je in. Profiteer van kortingen en ontmoet je collega’s in het creatieve centrum Strijp-S van Eindhoven.

Fysio-Xperience begint op vrijdag 14 juni 12.00 uur en eindigt 18.30 uur. Geef deze fijne kans gerust door aan je netwerk. Wij zien elkaar in Eindhoven!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *