Kennismaken is geen toeval

Fisik is een nieuwe naam in de wereld van benodigdheden voor de fysiotherapiepraktijk. De mensen achter Fisik – Arno en Jan Maas – zijn echter voor veel fysiotherapeuten vertrouwd. Brabantse broers die hun sporen in deze specifieke en gespecialiseerde markt ruimschoots verdiend hebben. Ze kennen de fysiotherapie-branche, maar wat nog belangrijker is ze kennen in de meeste gevallen ook de therapeut. Dat is geen toeval, maar dat is beleid.

Fisik of online?
Wij willen altijd graag persoonlijk kennismaken met onze klanten, dat zit in ons DNA. Daarom zijn we ook aanwezig op Fysio-Xperience. Persoonlijk contact is de basis voor een prettige samenwerking. We hebben echter geen oogkleppen op, onze webshop fisik.nl is een onmisbaar informatie-verkoopkanaal. Daar boeken we samen tijd-, geld- en energiewinst. Onze webshop biedt een uitgebalanceerd assortiment hoogwaardige producten waar het snel, overzichtelijk en gemakkelijk winkelen is.

De kwaliteit van ons aanbod heeft permanente aandacht. En dan gaat het niet alleen over betere producten, nieuwe behandeltechnieken of innovatieve apparaten. Wij nemen onze adviesfunctie serieus en dat betekent dat onze kennis en expertise up-to-date en ongekend hoog moeten zijn.

En, niet onbelangrijk, wij werken aan de kwaliteit van onze koffie. Want in Hapert staan de deuren altijd open. Voor een gezellig gesprek, voor een demonstratie of bijvoorbeeld een Tikkievrijdag. Kom Fisik kennismaken en maak het jezelf gemakkelijker. Jij maakt je patiënten beter en wij doen ons best jou beter te maken.

Op Fysio-Xperience stelt Fisk een loopband beschikbaar voor de demo Verantwoord Hardlopen (teststation digital running). Ook de behandelbank die Jelle Heisen in zijn workshop gebruikt komt uit het repertoire van Fisik. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *