Wij van het bedrijf Fit4Vit willen jong en oud op een leuke manier tot beweging aanzetten. Fit4Vit heeft drie kernwoorden wat ons bedrijf omschrijft bewegen, beleven en genieten. Fit4Vit is actief binnen de zorgsector breed waaronder ook de markt voor fysiotherapeuten. Tijdens de Fysio-Experience willen wij u kennis laten maken met het product Vast.Rehab. Vast-Rehab is een uniek en nieuw systeem in Nederland ontwikkeld door fysiotherapeuten. Het product wordt ingezet voor revalidatie en fysiotherapie. Met het product Vast.Rehab wordt ingespeeld op onder andere de thema’s: revalidatie, Ehealth, sport en bewegen, beleven, biofeedback en evidence based.

Met het product Vast.Rehab kan een patientdossier worden aangemaakt. In eerste instantie kan er een nulmeting gedaan worden, waar vervolgens een oefenprogramma op vastgesteld kan worden.

Vast.Rehab is door meerdere patiënten tegelijk te gebruiken, vanaf één computer worden alle systemen aangestuurd. Waardoor straks in een oefenruimte meerdere patiënten te gelijk kunnen bewegen, wat financiële voordelen biedt.

Het voordeel van dit systeem is dat het motivatie en betrokkenheid biedt tijdens het revalidatieproces, dit wordt gedaan door de toegevoegde spelelementen. De spellen kunnen op moeilijkheidsgraad worden aangepast, zodat het voor jong als oud toegankelijk en uitdagend is.

Benieuwd geworden naar het product Vast.Rehab? Wij laten je het graag zien tijdens de Fysio-Experience a.s. vrijdag 14 juni 2019. Wij zien jullie graag tijdens het evenement bij onze stand bij de Xperiencelab op het ketelhuisplein.

Team Fit4Vit

www.fit4vit.nl
info@fit4vit.
010-763 04 87

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *