Met het all-in-one platform van SpotOnMedics beheert u al uw praktijkprocessen vanuit één online softwareomgeving. Het platform is op maat gemaakt, op basis van wensen en ervaringen uit het werkveld. SpotOnMedics FysioOne bevat het snelste fysio EPD van Nederland en een innovatieve agenda- en kwaliteitsmodule. Daarnaast heeft het een integratie met een financieel serviceplatform en een verlonings- en verlofsysteem. Dit zorgt voor actueel financieel inzicht en tijdsbesparing. Dagelijks loggen meer dan 3.500 therapeuten in op het online platform. In combinatie met het waardecreatiemodel koersen de praktijken richting een forse kostenbesparing en omzetverhoging.

In de afgelopen acht jaar is SpotOnMedics drie keer verhuisd door sterke toenemende groei. Bij de laatste verhuizing is er plaats gemaakt voor een Event Center: daarmee is SpotOnMedics meer dan online software. In het Event Center van SpotOnMedics komen fysiotherapeuten, praktijkhouders, secretaresses, marketeers, praktijkadviseurs, financieel specialisten, IT’ers, innovators en toekomstdenkers samen om te praten over de ontwikkelingen in het vak. Daardoor wordt het Event Center een echte FysioHub: een plek voor ontmoeting en co-creatie. Want innovatie gebeurt niet in een laboratorium of een computer, het gebeurt in gesprek met elkaar, door samen te experimenteren. Lees hier meer over de FysioHub en de scholingen die er door Denkfysio, SonoSkills en Enraf Nonius georganiseerd worden.

SpotOnMedics is op een missie om praktijken te transformeren van traditioneel naar digitaal werken. Een volgende stap in onze missie is de lancering van SpotOnMedics Intelligence, waarmee fysiotherapeuten op basis van data inzicht krijgen in hun eigen functioneren, het functioneren van de therapeuten als groep en de praktijk in een netwerk. Hierdoor krijgen praktijken de kans om te innoveren en om proactief nieuwe strategieën en zorgproducten te ontwikkelen. Lees hier meer over deze Business Intelligence tool.

SpotOnMedics neemt de praktijk mee op reis naar de toekomst. Ga voor meer informatie naar: www.SpotOnMedics.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *